Home page OLD

Analysguiden 2022-09-13

Analys Peptonic Medical: Förbättrar försäljning och resultat väsentligt

Peptonic Medical ökade omsättningen med 13% under H1 2022 till 21,3 mkr. Den nya strategin med kliniskt bevisad egenvård efter principen diagnostisera-behandla-förebygg möter en stark samhällstrend som avspeglas i en växande försäljning och stark orderstock. Bolaget är i en expansionsfas och väntas vara lönsamma från 2025. Som bolaget kommunicerade i sin Q1-rapport finns ytterligare framtida finansieringsbehov.

Läs hela analysen »

Peptonic deltog på Småbolagsdagarna i Stockholm den 15 juni

VD Erik Sundquist på Småbolagsdagarn 15 juni

Peptonic deltog på Småbolagsdagarna i Stockholm den 15 juni. VD Erik Sundquist presenterade bolaget och berättade om vad som är på gång framåt.

Se videon »

Kallelse till ordinarie årsstämma med PEPTONIC medical AB

Aktieägarna i PEPTONIC medical AB (publ) kallas härmed till årsstämma tisdagen den 24 maj 2022 kl.15.00 i Alviksstrand konferens.

Se hela kallesen »

Peptonic Medical presenterades på Aktiespararnas Aktiedag i Stockholm 15/3

VD Erik Sundquist på Aktiedagen 15 mars

Peptonic deltog på Aktiedagen i Stockholm den 15 mars. VD Erik Sundquist presenterade bolaget och berättade om vad som är på gång framåt.

Se videon »

Peptonic Medical presenterar på  Aktiespararnas Aktiedag i Stockholm 15/3

Peptonic Medical presenterar på Aktiespararnas Aktiedag i Stockholm 15/3

Efter Pandemin säger 65% att de är mer benägna att sköta sin hälsa själva genom egenvårdsprodukter. 82% vill att dessa egenvårdsprodukter skall vara kliniskt beprövade. Peptonic Medical är mycket väl positionerade för att möta denna trend. Kom och lyssna på VD Erik Sundquist när han presentera Peptonic och svarar på frågor om bolaget.

Mer information om eventet »
Länk till livesändning »

Press releases & corporate news